(098) 892-90-98 (093) 901-39-38
пн - пт, з 9:00 до 19:00 | сб - нд, з 10:00 до 17:00

Політика конфіденційності

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину https://eltehno.com.ua/ (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI.

Прийняттям даної Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:



1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.


2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних:


прізвище ім'я ; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти та інші анкетні дані.


3. Метою обробки персональних даних є - продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.


4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з

персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.


5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару)


6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.


7. Згода може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу mail@eltehno.com.ua


8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даної Згоди.